Usne su novo ogledalo duše

avon-Lip-Stylo
avon-Lip-Stylo

Prelepa Odri Hepbern, simbol lepote i gracioznosti, govorila je da su recept za lepe usne – nežne i reči dobrota. Slažemo se ali, u današnje vreme i ovaj savet se mora „apgrejdovati“. Naime, dozvoli svojim usnama da kažu sve što im je na duši. Trudi se da to budu lepe reči ali, ne libi se da se njima odbraniš i zaštitiš sebe.

U ovo brzo i pomalo ludo vreme, kada dan traje koliko i treptaj oka, važno je da prigrliš svoje samopouzdanje kako bi od svog života najlakše napravila bajku po svojoj meri. U ovoj akciji, potrebna ti je sva moguća podrška, te iz inovativne kompanije Avon dolazi savršen ruž sa potrebe savremene dame.

Lip Stylo ruž najnovije je dostignuće iz Avonove kolekcije Power Stay, koji donosi idealnu pedantnost lepote u tvoj svet. Od sada možeš naglasiti svoje usne specifičnim uglastim vrhom za preciznost, zahvaljujući kojem ruž izgleda kao sveže nanesen tokom čitavog dana a njegova nezaustavljiva izdržljivost nanosi se svega jednim preciznim potezom! Ovaj ruž otporan je na sve izazove – od kafe, pauze za ručak, dugačkog sastanka pa sve do poljupca. Dan prolazi, tvoj moćni makeup ostaje jer, Lip Stylo je zaista savršen ruž – precizan, prijatan i sa otpornom intezivnom bojom koja dolazi u čak deset raskošnih nijansi: Coral Queen, Blush Courage, Prima Pink, Main Character Mauve, Faisty Fawn, Tawny Triumph, Amber Goddess, Force of Fire, Crimson Legacy, Model Maroon.

Njegova prijatna formula pruža lagan osećaj, čineći usne mekim i nežnim a bogate mat nijanse dugo ostaju savršeno nanesene, bez razmazivanja i pucanja – pružajući ti tako samopouzdanje i osećaj komfora tokom svih tvojih akcija.

Kao i uvek, kompanija nudi inspirativnu lepotu po neodoljivim cenama, te već danas možeš naručiti svoju novu omiljenu nijansu Lip Stylo Power Stay ruža po ceni od 1059 RSD a ako naručiš odmah dva, svaki će te koštati samo 849 RSD! Ako naručiš preko www.avon.rs stižu direktno na tvoju adresu.

bitsyu