Huawei TruSense sistem najavljuje inovacije koje će obeležiti septembar

huawei
huawei

Huawei je već duži niz godina lider na tržištu pametnih satova, a uz nedavno lansirani Huawei TruSense sistem nema sumnje da će novi pametni satovi podići praćenje zdravlja i fizičke aktivnosti na potpuno novi nivo. Uz funkcije koje obezbeđuju tačne i precizne podatke u realnom vremenu, TruSense sistem će uz novu generaciju pametnih satova otvoriti niz mogućnosti za personalizovano upravljanje zdravljem.

Zdravije životne navike na dohvat ruke
Huawei TruSense sistem donosi značajna poboljšanja u praćenju ključnih zdravstvenih parametara kao što su broj otkucaja srca, nivo kiseonika u krvi i respiratorni ritam. Ova revolucionarna tehnologija omogućava korisnicima da prate zdravstveno stanje u realnom vremenu i na taj način bolje razumeju sopstveno telo. Takođe, Huawei TruSense sistem igra ključnu ulogu u aktivnom stilu života i podstiče korisnike da u svoju dnevnu rutinu uključe redovne fizičke aktivnosti.

Inovativne karakteristike za naprednu analizu zdravlja
Jedna od glavnih prednosti TruSense sistema je što se temelji na šest ključnih karakteristika: preciznost, brzina, sveobuhvatnost, fleksibilnost, otvorenost i skalabilnost. Sistem omogućava tačnije i brže rezultate, a obuhvata praćenje više od 60 fizioloških indikatora, uključujući sisteme kardiovaskularnog, respiratornog, nervnog i endokrinog zdravlja. Uz preko 100 sportskih režima, kao što su trčanje, biciklizam, plivanje, pa čak i planinarenje, TruSense obezbeđuje detaljne i tačne podatke o fizičkom stanju korisnika tokom različitih sportskih aktivnosti.

Globalna partnerstva u razvoju TruSense sistema
Ključnu ulogu u razvoju i testiranju TruSense sistema igra Health Lab, gde se koriste napredne simulacije kao što je prostor za simulaciju visine do 6.000 metara, što omogućava istraživanje ponašanja uređaja i korisnika u ekstremnim uslovima. Huawei aktivno sarađuje i sa globalnim zdravstvenim institucijama i univerzitetima, poput Univerziteta u Liverpulu i Atini, kako bi unapredio praćenje zdravlja kroz istraživanje moždanih udara i merenje krvnog pritiska. TruSense sistem, zajedno sa globalnim partnerstvima i naprednim istraživanjima, pozicionira Huawei kao lidera u industriji digitalnog praćenja zdravlja, pružajući korisnicima mogućnost da na praktičan način usvoje zdravije životne navike.

Huawei je za septembar najavio brojne inovacije, a sa najvećim uzbuđenjem očekuju se pametni satovi iz nove Huawei Watch GT serije. U kombinaciji sa novim karakteristikama koje donosi Huawei TruSense sistem, Huawei ovog septembra donosi prekretnicu u oblasti pametne tehnologije za praćenje zdravlja. Uz niz novih proizvoda, inovativnih funkcija i interesantnih estetskih rešenja, Huawei i ove jeseni postavlja nove standarde na nivou industrije.

bitsyu