Vaš dom iz budućnosti je ovde i sve je na klik!

Hisense-pametni-uredjaji
Hisense-pametni-uredjaji

Mnogi od nas su maštali o domu iz budućnosti, u kojem je sve na klik. Danas je ta budućnost već dostupna svima, jer pametni kućni aparati koji se povezuju smartfon aplikacijom postoje i u Srbiji. Moderni su, rade u harmoniji i zaista ih je moguće koristiti sa telefona, gde je sve stvarno na klik.

Pametna ConnectLife platforma kompanije Hisense na jednom mestu objedinjuje sve kućne aparate za pametni dom. Tu su smart televizori, mašine za pranje i sušenje veša, frižideri, klima uređaji, rerne, interaktivne i digitalne displeje i mnogo drugih. Sve njih moguće je povezati na jednom mestu i koristiti ih daljinski, dok niste kod kuće kako biste malim koracima značajno podigli zadovoljstvo i kvalitet života. Takođe, pogledajte notifikacije na frižideru da je mašina za veš završila sa pranjem ili upravljajte nekim drugim aparatima i bez uzimanja telefona u ruke!

Lakše, pametnije i bolje pranje i sušenje veša

hisense masine za pranje i susenje vesa

Serija mašina za pranje i sušenje veša Hisense 7S poseduje pametne AI cikluse pranja, koji pomažu da veš operete ili osušite pametnije, ali i bolje. Automatski, veštačkom inteligencijom vođen postupak usklađuje savršen ciklus pranja za vaš veš tako što meri i detektuje opterećenje. Nema više nagađanja ni sa sredstvima za pranje, jer pametno doziranje pomaže da se u potpunosti iskoristi deterdžent i štedi svaku kap, kako bi se smanjila otpadna voda, štiteći životnu sredinu. Energetski efikasne mašine za veš možete da programirate da se uključe samo kada je struja najpovoljnija, a A energetska oznaka pomaže da se smanji potrošnja i da se uštedi novac.

Daljinski kontrolišite svoju mašinu za pranje ili sušenje veša, uključujući pokretanje, pauzu i razne operacije u ConnectLife aplikaciji. Odaberite odgovarajući ciklus pranja unoseći parametre veša i njegove karakteristike, detektujte i rešite problem tokom pranja u par klikova. ConnectLife platforma prati potrošnju struje, vode, sredstava za pranje i način na koji koristite mašinu za pranje ili sušenje. Na osnovu toga pravi matrice potrošnje i ponašanja i savetuje vas kako da dodatno uštedite uz istovremeno podizanje kvaliteta pranja ili sušenja vešta.

Mašina za pranje veša šalje trenutni program pranja u mašinu za sušenje, što omogućava toj mašini da inteligentno odabere odgovarajući program sušenja, štedeći vreme i dodatne korake. Naravno, mašina za pranje veša i za sušenje će slati obaveštenja kad im je potrebna pažnja, na primer, ako u mašini za pranje ima malo deterdženta ili omekšivača, ako je vreme za čišćenje bubnja ili kada je pranje završeno. Ovo vam omogućava da pazite na svoju mašinu za pranje ili sušenje, gde god da se nalazite. Kad ste u žurbi morate nešto da operete na brzinu pokriva vas 15-minutni ciklus, koji je idealan za takve situacije. I ne brinite za kvalitet – sve će biti spremno besprekorno i čisto!

Pametni frižider sa ekranom u vratima

hisense pametni frizider

Hisense RQ760N4IFE frižider iz Pureflat serije je prostran, energetski efikasan, dobro organizovan i elegantnog izgleda. I pametan je, naravno! Možete ga povezati sa aplikacijom, da biste ga kontrolisali i na daljinu. Temperatura se može podešavati bežično ili frižider može da analizira koliko često se vrata otvaraju na osnovu navika i tako nivelisati temperaturu hlađenja kako bi ona bila konstantna. Tu je i funkcija pametne dijagnostike. Frižider će sam izvršiti skeniranje i prijaviti probleme. Prikazaće informacije i omogućiti vam da te ih prosledite servisnoj službi ili će ponuditi rešenje, da problem sami otklonite.

Postoji i funkcija liste za kupovinu, koja omogućava da se organizujete pre odlaska u prodavnicu. Može se napraviti lista za kupovinu pomoću ekrana osetljivog na dodir, koja se automatski ažurira u aplikaciji. Tako možete znati šta treba kupiti i staviti u odgovarajući odeljak. Korisna je i funkcija inventar hrane koja omogućava da označite proizvode sa datumima roka upotrebe i dobijete obaveštenja kad isteknu ili su pred isticanje, da biste ih na vreme upotrebili.

Osim ovih frižider ima i druge inovacije, kao što je deljenje ekrana. Vidite ono sa telefona na ekranu frižidera i nemojte propustiti bilo šta što u tom trenutku gledate! Na ekranu je dostupno i više od 150 recepata zdravih i izbalansiranih obroka. Postoji i tabla za poruke, u koju možete da kucate poruke ukućanima ili ih napišete rukopisom. Na kraju, tu je i album za fotografije. Sinhronizujte ga sa telefonom i prikažite omiljene slike ili napravite ScreenSaver za ekran frižidera kad je u režimu slobodnog rada. Veliki ekran od 21 inča je idealan za pripremanje hrane u kuhinji i gledanje serije, filma, utakmice ili omiljene TV emisije – istovremeno. Naravno, ovo je moguće zahvaljujući Wi-Fi konekciji, zvučniku, ekranu osetljivom na dodir i mogućnosti streaminga sadržaja preko interneta/aplikacije, koje frižider podržava.

I briga o zdravlju je veoma visoko na listi prioriteta Hisense kompanije. Zato je uloženo mnogo truda da se spreči razvoj bakterija. Sa antibakterijskom zaštitom sprečava se rast 99,99 odsto bakterija i gljivica, pružajući bolju higijensku sredinu za hranu.

Već dostupni u Hisense / Gorenje Studijima

Širom Srbije, na 11 lokacija u 10 gradova naše zemlje možete uživo pogledati sve Hisense pametne kućne aparate. Naravno, tamo vas čekaju i mašine za pranje i sušenje veša Hisense 7S i Hisense RQ760N4IFE Pureflat frižider.

Otiđite u najbliži Hisense / Gorenje Studio i pogledajte kako rade, šta mogu i koliko dobro izgledaju futuristički Hisense uređaji koji su vam dostupni odmah.

Ako ste više onlajn tip – tu je i Hisense Srbija sajt. Obiđite ponudu, odaberite aparate i stići će vam na kućnu adresu, spremni da i vaš dom učine onim iz budućnosti, koje smo zamišljali i gledali na filmu. Uživaćete!

 

bitsyu